Eten en drinken

Na een dag in de buitenlucht is het tijd voor goed eten! Direct naast de camping zit een restaurant, waar tevens afhaal snack mogelijk is. Op de alm vind je daarnaast nog een tal van leuke en goede almhütten waar je typische Oostenrijkse gerechten kan bestellen.

Restaurants in de buurt van de camping:

Restaurant Fichtenhof:
Direct naast de camping gelegen en tevens mogelijkheid voor het afhalen van snacks.

Freiländerhütte:
Een typisch Oostenrijkse almhut met typische Oostenrijkse gerechten. Bij deze almhut komt alles uit eigen tuin en slachterij. De hut staat midden op de alm tussen de koeien en heeft een klein speeltuintje voor de kinderen.

Rehbockhütte:
Een mooi uitgangspunt voor een wandeling over de alm! Op het menu staan de standaard Oostenrijkse gerechten en typische Oostenrijkse seizoensgerechten.

Knödelhütte Pack
Vanaf deze hut kan je prachtige wandelingen maken over de alm. Tevens is hier het startpunt van een 3,5 of 7 Hutten wandeling, waar je na elke 30-45 minuten een nieuwe hut tegen komt. In deze hut staat er geen warm eten op het menu, maar wel een erg goede Jause, een stevige broodmaaltijd met allerlei lekkernijen.


Ontbijt:
Het is mogelijk om een ontbijtmand te bestellen, deze wordt dan bij je tent of chalet in de ochtend op de afgesproken tijd gebracht. In de mand vind je alles voor een goed ontbijt, van brood, koffie, beleg en sap etc. De prijs voor volwassenen is Eur. 9,50 p.p. en kinderen Eur. 4,50 p.p.

Snackcorner:
Bij het restaurant naast de camping is het mogelijk om snacks (patat, hamburger, bratworst etc.) af te halen.